zaterdag 5 juni 2010

Nacht van de mode 2010. Upcycled is er bij!
Nacht van de Mode

Dit jaar vindt voor de tweede keer de Nacht van de Mode plaats in Het Modekwartier, het nieuwe trendy gedeelte van de volkswijk Klarendal in Arnhem. De vorige editie was met duizenden bezoekers een groot succes. Ook dit jaar staat een uitgebreid programma garant voor een fantastische avond.

De Nacht van de Mode is een veelzijdig evenement met presentaties en modeshows van de in de wijk gevestigde modeontwerpers en gastshows van Elsien Gringhuis en Bas Kosters. Daarnaast is er een breed scala aan activiteiten in het hele Modekwartier, waarbij het thema duurzaamheid op creatieve wijze wordt uitgediept.

Awearness Fair Fashion presenteert tijdens de Nacht van de Mode het Awearness Upcycle Event: Van 16.00 – 00.00 uur is de store aan de Hommelstraat 65 ingericht als expositieruimte voor upcycled fair fashion en accessoires. Met fotomateriaal, filmpjes, folders en 20x20 (Pecha Kucha) presentaties laten diverse ontwerpers zien hoe een upcycled product tot stand komt. Een greep uit de deelnemers: de exclusieve sari-dresses van Merunisha Moonilal, customized vintage van Hiernamaals, diverse access oires van LuPĂ©lo, Chatoui, Upcycled, Costo, More than Hip, meubel s van Retrain en PLA kledinghangers van DutchSpirit.

Shop en expositie open om 16.00 uur. Presentaties van 20.00-24.00. Meer info www.awearness-fashion.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten