maandag 18 oktober 2010

Cognac

En dan bedoel ik de kleur en niet de drank. Wat een warmte zit er in die kleur, prachtig. Gelukkig heb ik een tijdje geleden weer een mooie cognac kleurige jas gevonden. En die is nu verwerkt tot twee tassen.

Dit is de Heather. Ik gebruik zelf al een hele tijd een tas in dit model, maar dan in het zwart. Een erg praktische tas, alles past erin, van paraplu, agenda, brood mee voor onderweg en nog veel meer. De leren knopen heb ik gelukkig kunnen gebruiken, zo leuk. Ik heb er nog 1 over, die ga ik vast nog wel op een mini clutch gebruiken denk ik.


Handgemaakte leren tas "Heather"


En dit is de Subway 4. Om in de stijl te blijven van de Urban en de Metro had ik bedacht dat Subway wel een passende naam was. Een niet te grote tas, die, net als Heather, sluit met een dubbele sluiting. Een magneetsluiting voor wanneer je haast hebt en een ritssluiting voor wanneer je bijvoorbeeld in een volle metro gaat stappen.

Leren tas model Subway

Leren tas in cognac kleur
Wel veel wind gisteren tijdens mijn foto shoot. Mijn model werd bijna omver geblazen. Gelukkig is het niet een type wat snel klaagt en heeft ze het keurig volgehouden in haar T-shirtje en met wapperende haren.

Nu heb ik nog wat kleine stukjes van deze jas over en dat worden twee of misschien drie mini clutches. Maar dan is de cognac echt op....hik....

Kijk op Upcycled voor alle foto's. 

1 opmerking:

  1. Ik heb afgelopen zondag de heather tas besteld, ben er heeeel benieuwd naar! Heb afgelopen tijd veel gelezen over de werkomstandigheden in de productieketen van leer, en das niet om vrolijk van te worden: milieuschade, werkomstandigheden, kinderarbeid, etc etc. Dus ik ben nu al heel blij met upcycled en straks als ik de tas eenmaal thuis heb vast nog meer.

    BeantwoordenVerwijderen