woensdag 3 november 2010

Sinterklaas en Kerst kado's kopen in Rotterdam

Kom eerlijke cadeautjes kopen in Rotterdam! Op donderdag 2 december van 16-21 uur bieden 5 Nederlandse webshops met en 'fair verhaal' hun artikelen aan op een Sinterkerst-sale in de Rotterdamse binnenstad. En dat volgens een unieke formule: er zijn 6 kramen met cadeautjes voor 2, 5, 10, 15, 20 en 30 euro, omdat vele mensen met dit soort bedragen 'werken' tijdens de feestdagen. Daarnaast is er een sneldichter en een inpakservice. Dus loop even binnen en ga vervolgens ‘geheel verzorgd’ en klaar voor Sint en Kerst naar buiten! Met ook nog een 'goed verhaal' bij uw cadeau.
Tijdens deze Fair Sale geniet u extra voordeel: u koopt altijd een verantwoord cadeau dat tot stand is gekomen op een sociale of milieubesparende manier, of zelfs beiden. U treft de leukste aanbiedingen van vijf verantwoorde Nederlandse webshops live en ook artikelen die exclusief op dit evenement worden aangeboden. Daarnaast is het natuurlijk ook gewoon lekker makkelijk vanwege de extra service: 

Extra service 
Voor 1 euro wordt je cadeautje feestelijk ingepakt en voor 1 euro krijg je een gedicht bij je zojuist aangeschafte cadeau. Houders van de Duurzame Waardekaart (ziehttp://www.duurzamewaardekaart.nl) krijgen hun gedicht gratis. 

Locatie + drankje 
Bar-restaurant Blender is op 2 december net geopend! Het is een nieuwe, trendy aanwinst in de horeca van Rotterdam. De bar is uiteraard open tijdens de Super Fair Sinterkerst Sale. 

Deelnemers o.a.: 
http://www.chatoui.nl (recycling+sociale productie in Nederland),http://www.sandraeclaesen.nl (breit ter plekke cadeautjes van restanten wol)http://www.tscarf.nl (recycling), http://www.upcycled.nl(recycling),http://www.zoeteappel.nl (eco+recycling), 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten