vrijdag 12 augustus 2011

De afgelopen 12 dagen


Een record! Ik ben 12 dagen achter elkaar met de trein geweest. Van 1 t/m 12 augustus. Van station Houten-Castellum naar Utrecht centraal.

Een ritje van 12 minuten, instappen om 8:50, uitstappen om 9:02. Nou ja meestal dan, soms moesten we vlak voor Utrecht blijven staan wachten op een andere trein en dan werd het iets later.

Voor mij geen probleem, want ik heb de gewoonte om ruim de tijd te nemen voor mijn reizen. Of ik nu met de auto of de trein ga, ik ben over het algemeen eerder te vroeg dan te laat op de plaats van bestemming.
En aan het einde van de dag weer terug naar Houten-Castellum. Meestal rond een uur of half zes. Dan in een wat vollere trein, dus regelmatig een staanplaats.

Wat hebben die 12 dagen, ja inclusief de weekenden mij opgeleverd? Waar ging de reis dan naar toe?......

Naar het NH hotel, waar ik een 12-daagse NLP opleiding heb gevolgd. En met goed gevolg gevolgd zoals dat heet zodat ik nu binnenkort het certificaat van NLP practitioner in de bus mag verwachten.
Het waren 12 mooie, leerzame en ook vermoeiende dagen, doorgebracht in een prima gezelschap van nog 25 andere cursisten.

En nu? Oefenen, oefenen en oefenen….. want practice makes perfect. Oefenen met mijn nieuwe communicatie skills als kalibreren en rapport maken. Misschien ook oefenen met ankeren en de Circle of Excellence, like to dislike, visual squash en wat ik verder allemaal nog meer geleerd heb aan NLP technieken.  En niet te vergeten de grondbeginselen van trance en hypnose. 
Geen opmerkingen:

Een reactie posten