zaterdag 27 december 2014

Een Upcycled tas goed bekeken

Het is al weer een hele tijd geleden, oktober 2014 om precies te zijn. Maar nog steeds leuk om te zien en te lezen, de review van een van mijn tassen door blogster Saskia van My wicked weird life

Zij nam een van mijn tassen, model Urban, mee naar buiten voor een leuke fotoshoot in het park.

review upcycled tassen

Saskia is een echte liefhebster van grote tassen waar je alles in mee kunt nemen. En deze tas is daar perfect voor. Een heerlijk ruime tas, die je kunt vullen met wat je maar wil. Ze schrijft:
De tas die ik heb gekozen is lekker ruim, en dat zijn veel van de tassen van Upcycled! Ik neem het liefste lekker veel mee dus ik heb dan ook gekozen voor 1 van de grootste modellen! Ze gebruikt een aantal modellen maar de tas die ze ervan maakt is uniek, de details zijn aan iedere tas anders en ook het materiaal is anders!

Er staat op dit moment nog maar een tas in dit formaat op de site, de Urban 47 in diep zwart su├Ęde.

En ja, je kunt er zeker veel in kwijt, Saskia schrijft:
De tas is helemaal mijn ding, ik kan er lekker veel ingooien, perfect om mee te shoppen, maar ook om een dag ergens mee naar toe te nemen! Alles past erin maar hij staat daarbij ook nog eens overal leuk bij!
Lees hier de hele review: A day at the park... 

.
.

Make-up en meer life style

Ben je een liefhebber van make-up, huidverzorging en leuke lifestyle artikelen, dan moet je zeker een kijkje gaan nemen op het blog van Saskia.

Bijna dagelijks post zij over deze onderwerpen en maakt ook regelmatig leuke video's met o.a. de unboxing van allerlei artikelen. En verder schrijft ze leuk over haar Wicked Weird Life!


  


Geen opmerkingen:

Een reactie posten